Wednesday, 16 February 2011

Mesyuarat tak rasmi 1

Memandangkan kitorang takde kerja.Jadi inilah akibatnya.Sebenarnya nak cari calon yang sesuai untuk jadi presiden yang lantang bersuara tapi jadi camni lak.Terus terbuat la mesyuarat yang langsung tak rasmi ni kat chat conference FB pada pukul 2 tadi.Tapi bersurai dalam pukul 3 lebih.

Maka , inilah hasilnya.Mana tau bole masuk terus dalam pemilihan yang rasmi nanti ye kawan kawan =) Ni semua calon calon orang kuat thirtyeight untuk sem4 nanti.

Presiden : 1)Zul Azmi
               2) Ashraf Murtaza
               3) Nagani Gina
               4) Hafiz Azim 

Vice Presiden : 1) Siti Fairuz
                      2) Raja Norfatihah (Iman)

Bendahari : 1) Amalina Ibrahim 
                 2) Fahima Nadhira

Setiausaha : 1) Kavipriya
                  2) Ani Farahin

Biro agama : 1) Alya Amin
                   2) Ahmad Muadz

Biro Disiplin : 1) Kak Ain
                    2) ??? *lupe ==!

Biro Welfare : 1) Nabilah Mohamad
                    2) Aini Yusof

Biro Sport : 1) Nurul Hawa
                 2) Fatin Nabila

Biro IT : 1) Mira Nisa 
            2) Fyza Halim

Biro Landskap : 1)Norzieyana
                       2)Sivaneswary

Kalau rasa tak cukup and nak tambah tambah lagi,just buzz je kat FB conference chat untuk group kite ye kawan kawan malam ni dalam pukul 9 ke =)





 


ENTRY INI THIRTYEIGHT YANG PUNYE

4 comments:

fify said...

setujuuuu ! tak sabar nk balik kolej nk tunggu perlantikan biro bru .

Miranisa =) said...

hahahahahhaahahahahahahhaahahahahah

cinta_hati said...

aku xnkla derr...plizz...lainkali je klau nk lntik ak k...

Miranisa =) said...

haha ni calon je la alya =)