Friday, 11 May 2012

Bakat THIRTYEIGHT :)

NOTA ATAS LANGIT : Sila PAUSE lagu blog kat sebelah ni -> sebelum tonton video2 di bawah :) terima kasih !




Nak tau tak ? Group thirtyeight ni pun bukan takat student nurse je tau. Tapi ramai antara mereka ada kelebihan lain. Nak tau tak apa dia ? jengjengjeng !


Check it out 

-------

-----

---

--

-




PERTAMA : Bakat lakonan




Lakonan masa Induction Program. Yang watak utama tu Said (kesayangan THIRTYEIGHT) , memegang watak sebagai Kin Cin. Lakonan mereka ni gabungan beberapa orang THIRTYEIGHT dan beberapa orang student nurse gak dari GROUP 3 KPJIUC,JB Branch :)


KEDUA : Bakat Tarian



Yang ni tarian daripada beberapa orang THIRTYEIGHT masa hari last praktikal kat Hospital Tampoi. Bollywood dance untuk pesakit kat Hospital Tampoi :)


KETIGA : Bakat nyanyian


video

Video ni dirakam pada 10 Mei 2012. Sempena competition untuk nurses day kat kolej dan mereka berdua la wakil daripada THIRTYEIGHT. Yang lelaki tu nama dia Faizul,presiden kami untuk final semester ni. Yang perempuan lak Nurul Syazwani. Mantop kan suara diorang. Serius tengok video ni nangis. Sayu sangat hati. Yang menitiskan airmata terharu dalam video ni merupakan lecturer-in-charge iaitu Madam Zaza kami :)


Madam Zaza ini laa yang menjaga kami kat kolej sejak kami semester 1 lagi. Beliau la yang melihat kami membesar sebagai student nurse sepanjang 3 tahun ni. Beliau banyak bersabar dengan kami. Kami tau beliau sangat sayang kat THIRTYEIGHT ni sebab beliau banyak menitiskan airmata sebab kami. Walaupun kami nakal, tapi kami tetap sayang sangat madam kami. Kami nakal je tapi tak jahat taw. Hik Hokkk ! 


Maaf dengan kualiti video yang kurang memberangsangkan tapi itulah rakaman yang sangat ikhlas daripada ahli THIRYTEIGHT. Thanks kepada jururakam ketiga tiga video ni. Selain daripada jadi nurse, kami boleh jadi macam macam lagi hihi :D Sebenarnya banyak lagi video bakat THIRTYEIGHT, tapi kena cari balik ahaks ;)


NOTA BAWAH TANAH : Sila PAUSE lagu blog kat sebelah ni -> sebelum tonton video2 diatas :) terima kasih !








ENTRY INI THIRTYEIGHT YANG PUNYE

No comments: